Update wielerwedstrijden 2020

Koninklijke Sportclub Gistel vzw

Beste wielerliefhebbers

Dit zijn ongekende tijden.

De Nationale Veiligheidsraad heeft per 15 april 2020 beslist dat massabijeenkomsten tot 31 augustus niet toegelaten zijn in België.

Dit is de enige juiste beslissing.

De gezondheid en veiligheid van onze wielrenners, supporters, organisatoren en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.

Wij bestuursleden van Koninklijke Sportclub Gistel volgen de federale maatregelen in de strijd tegen het coronavirus goed op.

We hebben dan ook besloten alle georganiseerde wedstrijden voor 2020 af te gelasten.

Voor wat betreft wielerwedstrijden 2021 kan U volgend jaar uiteraard terecht voor verdere informatie via deze website of bij één van onze bestuursleden.

Verder willen we ook nog alle sponsers bedanken in deze moeilijke tijden.

Draag zorg voor jezelf en je geliefden en hou je aan de regels om het virus een halt toe te roepen !

Tot volgend jaar.

Bestuur Koninklijke Sportclub.