Privacy wetgeving 25 mei 2018

Koninklijke Sportclub Gistel vzw

Beste

Koninklijke Sportclub Gistel vzw is er zich van bewust dat door de nieuwe privacy wetgeving van 25 mei 2018 geen Email adressen mogen worden opgeslagen en of verdeeld aan derden.

Koninklijke Sportclub Gistel zal dan ook vanaf mei 2018 via de website geen uitslagen wedstrijden meer pupliceren.

Uitslagen kunnen bij Wielerbond of andere worden geraadpleegd of worden opgevraagd.

Bij inschrijvingen via Email om deel te nemen aan wielerwedstrijden of informatie over wedstrijden die ons worden toegestuurd via Email, worden deze enkel bijgehouden tot na beeindigen wedstrijd.

Wij Koninklijke Sportclub Gistel vzw zullen deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken en of doorsturen naar derden.

Sponsering

Koninklijke Sportclub Gistel vzw heeft wel nog de toelating om

sponsers van de wielerwedstrijden te vermelden via de website.

Klachten

Klachten over website Koninklijke Sportclub Gistel vzw kunnen via Email gemeld worden aan de Voorzitter en of Secretaris.

Email adressen te vinden onder hoofding Bestuursleden.

Alvast bedankt en sportieve groeten.

Koninklijke Sportclub Gistel vzw.